26 Ocak 2009 Pazartesi

YORUMSUZ


Umarım bu hafta sonu hepimiz için şeker tadında geçmiştir. Hafta başı bazılarımız için sendromludur. Bugünü çabucak atlatmanız:) ve hafta içininde güzel olması için bir başlangıç yapalım. Ben bu resmi ilk gördüğümde bişeye benzetemedim iki aşık denizi seyrediyor dedim. Ama o kadar değilmiş iyice bakın çok güzel birşey göreceksiniz. Fotoshop olabilirmi dedim kendi kendime umarım değildir umarım bu bir doğa güzelliğidir. Yorumlardan sonra ikinci resmi ekleyeceğim görmeniz gereken şeyin ne olduğunu göreceksiniz ve çok şaşıracaksınız.Hadi bakalım yorumları bekliyorum.

24 Ocak 2009 Cumartesi

BEN SANA MECBURUM BİLEMEZSİN...

Ben sana mecburum bilemezsin.
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin
İçimi seninle ısıtıyorum
Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor
Bu şehir o eski İstanbul mudur?
Karanlıkta bulutlar parçalanıyor

Sokak lambaları birden yanıyor
Kaldırımlarda yağmur kokusu
Ben sana mecburum sen yoksun
Sevmek kimi zaman rezilce korkudur

İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur
Tutsak ustura ağzında yaşamaktan
Kimi zaman ellerini kırar tutkusu
Birkaç hayat çıkarır yaşamasından

Hangi kapıyı çalsa kimi zaman
Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu
Fatihte yoksul bir gramafon çalıyor
Eski zamanlardan bir Cuma çalıyor

Durup köşe başında deliksiz dinlesem
Sana kullanılmamış bir gök getirsem
Haftalar ellerimde ufalanıyor
Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem

Ben sana mecburum sen yoksun
Belki Haziranda mavi benekli çocuksun
Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor
Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden

Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun
Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor
Belki körsün kırılmışsın telâş içindesin
Kötü rüzgâr saçlarını götürüyor

Ne vakit bir yaşamak düşünsem
Bu kurtlar sofrasında belki zor
Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden
Ne vakit bir yaşamak düşünsem

Sus deyip adınla başlıyorum
İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin
Hayır başka türlü olmayacak
Ben sana mecburum bilemezsin..
ATİLLA İLHAN

Çok seviyorum bu şiiride saygıdeğer şairimiz Atilla İLHAN'ı da ne kadar güzel yazmış(Allah Rahmet Eylesin). Ben sana mecburum bilezmezsin demiş sevgili şairimiz. Bende sana diyorum sevgili eşim ben sana mecburum bilemezsin.Seni bu gün daha bir özledim:)

Bugün cumartesi haftanın en güzel günü benimde en sevdiğim gündür ama bugün hiçde öyle olmadı çok sıkıcı eşimden kızımdan ayrıyım nöbetteyim:(( hava deseniz çok kötü hem soğuk rüzgarlı hemde kara bulutlar çökmüş.Yani tam yağmur havası.offf biri gelse beni kurtarsa çoook sıkıldım vakitde hiç geçmiyor.Bütün blogları tek tek gezdim yetmedi bidaha gezdim.Oda yetmedi eskilerine baktım:)) (kendime gülüyorum) Ya ne gerek var şimdi ben nöbetteyim. öğleden önce bitti işim gideyim yok mesai saatini bekle. Bide kurumumuz özelleşti ki sormayın daha bir sıkı şimdi geldiğin gittiğin saatler tutuluyor. Neyseki çok az kaldı artık hafta sonu nöbetim olmayacak ufak bir terfi aldım. Bu konu aklıma geldi birazcık mutlu oldum:P Umarım sizlerin hafta sonu çok çok güzel geçmiştir.Sevgili eşleriniz ve küçük kuzucuklarınızla güzel bir haftasonu diliyorum.
sON dK. Notu: Kızım ve eşim beni almaya geliyorlar yuppii:P

20 Ocak 2009 Salı

Yaşasın Cıp Cıp Yapıcam:))

Nazoşun fotoğrafını çekmek poz vermesini sağlamak çok zor. doğal olsun dersen ekranda karman çorman bişeyler gözüküyor:)) ne olduğu belli olmayan. Ama bu fotoğraları çekerken günündeydi.Yemek yedikden sonra banyoya girdi daha doğrusu girmek zorunda kaldı. Hanımefendi kendi kendine soyunmuş. Ben mutfaktayım babasının yanında sanıyorum. Eşim oturma odasında benim yanımda sanıyor. Şekerlik antrede oturmuş başdan aşağı soyunmuş. Sonrada babasının yanına gidip memişi öp diyormuş:) o halini görünce eşim tabiki sibeeeel diye beni çağırdı.gittim ve inanamadım.
-Eşime; senmi soydun.

-Yok ben soymadım kendi soyunmuş ben senin yanında sanıyordum.

-Bende senin yanında sanıyordum.Sen giydir benim mutfakta biraz işim var.

-Tamam dedi.
ama arkamdan geldi eşim. geri döndüğünde, naz bezinide çıkarmış ve ne görelim kakasını yapmış. Temizlemek ne mümkün banyo yaptıralım deyince.
Nazoşun tepkisi;
-Yaşasın cıp cıp yapıcam:) (Kollar havada)

Cadı emeline ulaştı ya ondan mutlusu yoktu o gün. Tabi bu mutluluğuda fotoğraflara yansıdı. günün sonundada mışıl mışıl uyudu. Benim elimde hala fotoğraf makinası vardı:)) Sonrada fotoğrafları sevgili yasemin'in tavsiye ettiği sitede kolajladım. Tekrar teşekkürler yasemincim. Yorucu bir o kadarda eğlenceli birgün bitmiş oldu.

8 Ocak 2009 Perşembe

içimden dökülenler


Bu da bizim küçücük minicik:) aile ağacımız. şimdilik
bu kadarız.inşallah ömrümüz olurda görürüz diğer dallarında
dolduğunu. Belki bir kardeş (belki pek niyetim yok ama),
nazoşun eşi ve torunlar ne güzel bir görüntü:)))

Annesinin balı kocaman bir kız oldu. herşeyi konuşuyor ve taklit yapıyor. annem işe gitti.cicik çiko cipi alcak. 2. yaşımızı kutlamamıza çok az kaldı. bu doğum gününde üflenen mumların,pastanın sana ait olduğunu bileceksin. neler yapacaksın çok merak ediyorum. işdeyken seni o kadar özlüyorumki anlatamam.hafta sonları yetmiyor sana doymama.bebeğim zuzum.şükürler olsunki allah bana senin gibi bir evlat verdi.seninle birlikte tüm evlatları allah anasına babasına bağışlasın. iyiki doğdun kuzum.