19 Şubat 2009 Perşembe

BİZ BUGÜN EVLENMİŞTİK....

Bugün evlilik yıldönümümüz. 5 yılımıza girdik.Ne çabuk geçti zaman neleri sığdırdık.
Sevdim çok sevdim ilk aşkım, canım , yoldaşım sana değer, yakışan daha nice kelimeler var.
Hala aklımdan geçtiğinde içim titriyo bitmedi heyecanım bitmedi aşkım.
Bitmesin sonsuza kadar sürsün ve sen hep benim ol.
İyi günde kötü günde hep seninleyim sözüm söz kocacım....
''Herşey Yalan Olsa Bile En Güzel Aşk Zor Olandır'' bizim şarkımız:)
SENİ ÇOK SEVİYORUM

13 Şubat 2009 Cuma

Sevgililer Günü

Sevgililer gününüz kutlu olsun.

Biz hiç kutlamadık çünkü bize özel bir gün değil. Doğum günü ve evlilik yıldönümü önemli benim için. 19.02.2009 dokuz evlilik yıldönümümüz ben o günü bekliyorum.Güzel bir hafta sonu ve bol bol sevgi paylaşmanız dileğiyle.

Nihayet İyileşiyoruz..

Uzun ve yorucu günlerin ardından nihayet bebeğim iyileşme belirtileri gösterdi. öksürüğü azda olsa devam ediyo ama daha iyi. doktor kontrolümüzde sorunsuzdu röntgen çekiminede gerek duyulmadı. mutluyum:))

11 Şubat 2009 Çarşamba

ZUZUM HAŞTA OLDU:(((

Nazoşum meleğim çok hasta içim acıyor yanıyor.Yanında olmak istiyorum ama olamıyorum.Geçen cuma'dan bugüne hasta önce önemsemedik herzamanki gibi 1-2 günde geçecek diye düşündük.Çünkü çok şükür, çok hasta olan bir çocuk değil, olduğu zamanda hemen atlatır. Devamlı kullandığımız soğuk algınlığı ilaçlarımıza başladık ama ne fayda geçmiyor artıyor.Ateş, öksürük burun tıkalı, yemeği bırak su dışında hiç birşey tüketmiyor:(( annemler doktora götürdü boğazı kızarık (zaten doğuştan babişkodan yadigar genetikmiş), ciğerlere akıntı varmış öksürük çok kuvvetli dolayısıyla doktor ciğerlerden röntgen istemiş. hiç sıcak bakmıyorum şu röntgen olayına ama şüphe de insanı yiyip bitiriyor.Yavrum gül gibi soldu. İş yerime telefon açıyor (seside kısıldı) anneciğim haşta oldum. nenan naz yemek yemez uyumaz. gel ya ösledim diyo beni bitiriyor:((( o an ışınlanasım geliyor.İzin aldım birazdan sevgiliyle beraber çıkıp bebişimi alıp doktora götüreceğiz tekrar. Yazamama nedenimde bu elim hiç bişeye gitmiyor.Çok şükür daha kötüsüde olabailirdi bukadar yıpratma kendini diyorum ama elde değil. Küçücük savunmasız ve muhtaç. Umarım sonuçlar iyi olur ve mutlu haberlerimizle geri dönerim.

2 Şubat 2009 Pazartesi

HAFTA SONU MEMLEKETTEYDİK

Cadı Nil Nazoşun saçını yapıyormuş:)))

Bu hafta sonu sevgilinin:)) memlektine gittik.halamız ay dedemiz ve kuzenlerimizle güzel bir haftasonu geçirdik yedik içdik eğlendik.Çok çabuk geldi geçti.nazoşcum izmir'deki sevgilinin yeğeni kızımın dayısı olur kendisi. benim erkek kardeşim olmadığı için sevgilinin yeğenlerine dayı diyoruz.İlk defa tanıştılar pek bi seviştiler dayınında nazoşdan 1 yaş büyük bir kızı var nil allahım nasıl dilli nasıl cadı kıskanç herşey benim diyor.nazoşla hiçbirşeyi paylaşmadı yazık kızım hep ağladı banane ya, banada ver, anne vermiyo gün boyu hep böyle geçti ağladı sakinleştirdik küstü barıştırdık.Zor oldu ama sık görüşememizden dolayı oldu.Biraz uzun kalsaydık eminim kaynaşıcaklardı.Naz çok uyumlu paylaşımcı ama karşı tarafdada bu özelliklerin olması gerekiyor tabi.Arkadaşlarımızın kızı zeyneple nazoş arasında 3 gün var ve çok iyi anlaşıyorlar onlarla da görüştük nazoşla zeynep sarmaş dolaş dudak dudağa nil gelince saçlar diken diken:)) 1 yaş ne kadar fark ediyo.Nazoşun babaannesi yok (allah rahmet eylesin) nil ve deniz halamızın torunları oluyor.Onlar babaanne dedikce nazda babaanne kelimesi hoşuna gitti ve oda babaanne diye gezip durdu:) nil ve deniz babaanneyi kendi arasında paylaşamazlarken bide nazoşun ortakçı olarak geldiğini düşündüler kriz çıkarttılar naz babaanne demesin onun babaannesi olma. Off bizim için eğlenceli ama kızım için pek eğlenceli geçmedi.Umarım biraz büyüyünce çok iyi olur araları. Sonuç olarak kızım kendini savunamıyor mız mız ağlıyor elinden birşey alındığı zaman bana gelip ağlıyor sinir oluyorum çünkü eylülde kreşe vereceğim mecburen orda ne yapacak ben yanında olmayacağım.Gerçi birgün alırlar elinden birgünde dayak yer:) sonra oda öğrenir diyorum umarım beklentilerim doğrultusunda olur.


yeni anahtarlığım:)))

Bu aralar pek yazamadım yeni işyeri yeni ortam müdürler genel müdürler heryerde açmak pek mümkün olmuyor. Yazamasamda ara ara girip ne var ne yok bakıyorum.En kısa zamanda tekrar görüşürüz...