8 Mart 2009 Pazar

04.03.2009 Kızım Artık 2 Yaşındaa



Cumartesi gecikmelide olsa doğum günümüzü yaptık. Kötü bir sürprizle karşılaştık pasta verdiğim siparişte gelmedi. bütün enerjim gitti.Sinirlendim üzüldüm arayıp bir güzel fırçaladım rahatladım mı hayır. Ama o saatten sonrada yapılacak bişey yoktu kabullenmekten başka. Pastayı geldiğinde kontrol etme imkanım olmadı çünkü banyodaydım:((( üstüne istediğim şekli baskı yapıp yollamışlar ama naz onuda beğendi ayılı olsunda nasıl olursa olsun.. mumlar üflendi iyiki doğdunlar yapıldı hediyeler alındı. kızım bir yaş daha büyüdü ve büyüdüğünü artık daha bir belli etmeye başladı. Masa başında anneannesiyle inatlaştı.Naz kreşe gideceğim diyor anneannesi gidemezsin :)) komikti. Gecenin sonunda nazda anneannesigile taılıp gitti biz sevgiliyle başbaşa kaldık. Bu telaşda böylece bitmiş oldu.Bu sene pek istediğim gibi olmadı birdahaki sene daha çok eğleneceksin bebeğim kreşte arkadaşlarınla kutlayacaksın. büyük ihtimal. Herşey bir yana İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN BEBEĞİM CANIM CANIM CANIM..
Pazar günü öğleden sonra annemlere gidip kuzucuğu aldık ve doğru Ankara'da yaşayanlar bilirler Altınpark var oraya gittik trenler,parklar havuzlar,rahat rahat sele serpe oynanacak alanlar veeee at ile midilliler tam naza göre bir yerdi. çok eğlendi 3 tur atlara bindi. Ankara'da olanlara tavsiye ederim gitmediyseniz mutlaka çocukları götürün çok eğlenicekler. Sonunda eve gitmeye ikna ettik eve dönüş yolunda araba koltuğunda sızıp kaldı:)) hafta sonumuzda böylelikle noktalandı:))

10 yorum:

Belkıs dedi ki...

Daha nice nice iki yaşlaraa :)

SMİLENA dedi ki...

nice güzel günlere.ikinizde çok tatlısınız...

demet'in dunyası dedi ki...

nice mutlu yıllar :0)

Primarima dedi ki...

son fotoğrafınız çok güzel:)

zuzuların annesi dedi ki...

Minik prensesin doğum günü kutlu olsun nice 2 yaşlara:)

benimkuzum dedi ki...

nice yıllara ninik prenses :)

Paşa dedi ki...

nice mutlu yaşlara:)

GAMZELİ ANNE dedi ki...

nice yıllara hepbirlikte inşallah:)

Adsız dedi ki...

mutlu yıllar:)

Adsız dedi ki...

yavrum benim teyzesinin biricik yiğenio benim herşeyim teyze olmak çok güzel bi duygu annesi onu doğudu ve bana böle bu duyguyu yaşattı "seki" demesi beni bitiriyo hep onun yanında olmak istiyorum ama malumuz eşmin işinden dolayı şehir dışındayız onu 3 ayda bi görüyorum biricik kuzzumuzu çok seviyorum ve öpüyorum.